zaterdag 4 augustus 2012

Kongo Belmiese/Bagata 2012


Beste vrienden,

De reis naar Belmiese is met tamelijk veel vertraging verlopen, maar het team en alle deelnemers van zowel de conferenties, waar voorgangers en andere kaderleden van gemeentes aan deel nemen, als de bezoekers van de campagnes zijn erg enthausiast.

De conferentie in Belmiese werd door 84 mensen bijgewoond, en de campagnes die in de avonden worden gehouden door ongeveer 3000 mensen. Ruim 250 mensen gaven na afloop aan Jezus aan te willen nemen als hun Verlosser en Heer.

De reis vervolgde daar Bagata. Waar nu al twee avonden campagnes gehouden zijn en bij elkaar al ruim 500 mensen aangegeven hebben na afloop om Jezus aan te willen nemen als hun Verlosser en Heer.  De conferenties die over dag worden gehouden worden door ruim 80 mensne bezocht waarvan 11 predikanten.
Nog twee dagen blijft het team in Bagata en daarna reizen ze naar Kikwit.

In Bagata heeft het team ook het ziekenhuisje bezocht wat door Facilite wordt gesponsord. Terwijl het team daar was werd er tijdens een hectische bevalling een jongentje geboren. De moeder heeft besloten het jongetje te vernoemen naar Bram Krol.

Shalom,
Stichting Facilite

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.