maandag 11 juni 2012

Reis naar Nepal


Maandag 11 juni vertrek ik voor 3,5 week Nepal. Het zal weer een interessant bezoek worden. Wat nu al bekend is van het programma:

13-15 juni conferentie Gemeentegroei in een buitengebied van de Kathmanduvallei, waar 40-45 bezoekers (meest predikanten) verwacht worden.
17-23 juni Reis naar/verblijf te Thulo Syampru, aan de Tibetaanse grens in het Rasuwadistrict, een nieuw pioniersgebied waar ik al eerder van verteld heb (zie reisverslag Nepal 12a). Conferentie Gemeentegroei, aangevuld met lessen over het verschil met andere religies, de unieke positie van Jezus Christus en kenmerken van de Christelijke levensstijl. De 35-40 bezoekers aan de conferentie komen van heinde en ver. Wij hopen hen te trainen voor het bereiken van hun wijde omgeving, tot over de grens heen.
24 juni vertrek naar het Oosten van het land, met bezoeken aan o.a. Damak en Rangeli. In die laatste plaats zullen we overleggen over evangelisatie in de Indiase deelstaat Bihar.
1-3 juli: Gemeentegroeiconferentie on Palung (Makawanpur; 50-60 deelnemers), met aansluitend een bezoek aan Gogane, waar door ons pionieren een gemeente is ontstaan.
7 juli terugkomst in Nedl.

10 juli vertrek naar Ivoorkust, met 2 Gemeentegroeiconferenties en 2 evangelisatieacties. Nader nieuws volgt.
21 juli: retour in Nederland.
22 juli preek ik in gemeente Sion in Gorinchem; om 17 uur is er een uitzending van een radiokerkdienst opgenomen in de Vrije Evangelische Gemeente De Ark, waar ik voorga.
24 juli vertrek naar Kongo voor 3 ½ week. O.a. grote predikantenconferentie in Kananga, de hoofdstad van de West-Kasaï, samen met de leiding van de grote verenigde protestantse kerk in Kongo. (180 predikanten hebben zich er al voor opgegeven.) Nader nieuws volgt.

Bram Krol

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.